Model declaratie 112 termen de depunere decl 112

Model declaratie 112 termen de depunere decl 112 Noul formular nu este complicat deloc, el cuprinde trei anexe, doua pentru anagajator si una pentru asigurat.

Termen de depunere declaratia 112 - Lunar, pana la data de 25 inclusiv a lunii urmatoare celei pentru care se datorează impozitul pe venit şi contribuţiile sociale.

Pana la 1 iulie 2011 se depune:
- la ghiseu , situatie in care trebuie sa aveti anexa 1 semnata si stampilata, celelalte informatii trebuie puse pe discheta, CD sau stick.
- online pe portalul e-Romania

model formular 112 download, descarca de pe site anaf decl 112 in format pdf:
static.anaf.ro/static/10/Anaf/declunica/Declaratiaunica.htm

14 comentarii:

Anonim spunea...

Nu stiu cui apartine parerea ca nu e complicat deloc modul de completare al declaratiei 112.
Deocamdata ANAF a pus la dispozitie doar un model test de declaratie . Nu e complicat in sensul stabilirii datelor care trebuie completate dar modul practic de completare este foarte greoi.
Sa ne gindim doar la o societate care are citeva sute de salariati pe care trebuie sa-i introduca in declaratie om cu om , in fiecare luna.
S-a mai modificat si codul fiscal care face modificari si in bazele de calcul a contributiilor sociale incit in momentul de fata si acestea sint facute varza.
Si nici nu stii cui sa i te adresezi: caselor de sanatate, de pensii, sau administratiilor financiare??
Partea buna ar fi ca va exista un singur tip de declaratie ( cu toate ca nu se spune nicaieri daca celelalte au fost abrogate), si nu vom mai lucra cu patru-cinci feluri de aplicatii.
Dar aplicatiile in vigoare pina la 31.12.2010 sint mai rapide, mai preiau date de la o luna la alta si facem doar modificari, etc.

Anonim spunea...

am facut declaratia 112 download, am competat conform instructiunilor, merg sa o depun
multumesc celor de la finante ca ne-au usurat munca, e mult mai simplu acum, s-au eliminat 3 declaratii de cand s-a introdus formularul 112

Anonim spunea...

Daca cineva a mai copletat declaratia. Eu nu regasesc in Anexa 1.1 angajator declarata contributia angajatorului la sananate. Doar in capitolul creante fiscale, pe cand contributia angajatorului la somaj si casa de pensii mai apare in Anexa 1.1 angajator. Gresesc eu la completare?
Multumesc!

Anonim spunea...

unde se depune acest model de declaratie 112 ?

Anonim spunea...

downloand declaratie 112 de pe mfinante este aceeasi cu dec 112 anaf ?

Anonim spunea...

termen de depunere declaratie 112 pana in 25 februarie

Anonim spunea...

Mare prostie cu declaratia 112 este data in dec 2110 cu aplicare din ian. 2011.

Ce face o societare sau un bugetar care are 1500-2000 de salariati )completeaza manual PDF ca alta solutie nu este.
Schimbarea de programe cere timp nu se face pe loc.
Adaptarea vechilor programe cere timp ce putem face?
muncim ca prostii.
de ce nu s-a dat declaratia 112 mai inainte cu cel putin 6 luni ca sa poata si societatile mari de unde se incaseaza bani frumosi sa-si poata organiza partea informatica.

Anonim spunea...

declaratia 112 noul termen de depunere este trimestrial, a sa a spus boc

istratescu spunea...

Eu am 582 asigurati, in principiu va trebui sa scriu o procedura proprie prin care sa generez fisierul xml, dupa care functia java oferita de anaf genereaza pdf-ul. Am facut o proba si pare sa functioneze. Numa' ca pana scriu eu procedura de generare a xml-ului (si fara erori...) :|

Anonim spunea...

de ce nu sunt informatii complete de complectare a delaratiei 112?Si nici cei de la finante nu stiu sa-ti dea explicatii.

Anonim spunea...

intr un fel e bine ca am scapat de atatea cozi,...cas,cass,somaj,itm..............dar si dar
ASTIA CRED CA SUNT BETI CAND FAC ASEMENEA LUCRURUI.
TOTUL MERGE PROST

Anonim spunea...

se poate depune declaratie 112 si dupa termenul limita ? care e amenda , ca in codul fiscal nu este nici o sanctiune

Anonim spunea...

Cei de la bugetari sa mai puna mana sa invete si sa munceasca ca salarii mari au dar de muncit nu muncesc se tot plang. Spun asta pentru ca am lucrat in sistem si stiu ce este acolo. Pana sa taie orele suplimentare incarcau statelele cu ele si ajungeau la salarii foarte mari. Contabilele sefe nu stiu sa faca nici macar declaratii si vireaza la bugetul statului mai multi bani decat trebuie la obligatii salariale. Acolo nu-i intreaba nimeni de sanatate si nici nu le pasa, de la cel mai mic pana la directori.

Anonim spunea...

la finante galati este un dezastru total !!!!!!!!!!habar n-au sa -ti explice n-am mai intalnit asa ceva pana acum................